Om os

Om Amager Sanitetsservice & Tonny Jensen VVS

Få et uforpligtende tilbud. Ring +45 32 50 56 00

Aut. VVS-installatør

Som autoriseret VVS-installatør har vi ekspertise i alle opgaver inden for vand, varme og energi.

Fokus på kundeservice

Det ligger os på sinde at yde en god service, der bygger på dialog og overholdelse af aftaler.

Aut. Kloakmester

Udover at kunne tilbyde VVS-arbejde, tilbyder vi også kloakservice og kloakarbejde i alle former.

Mere end 40 år med VVS på Amager

Amager Sanitetsservice ApS blev etableret i 1971 af Teddy Hansen og er senere overdraget til sønnen, Martin Hansen. Virksomhedens adresse har i mere end 40 år været på Amagerbrogade hvor eksisterende som nye kunder igennem alle disse år har købt vvs-reservedele. Det er en dynamisk virksomhed, som er på forkant med udviklingen.

Willy Jensen VVS blev i 1963 grundlagt af Willy og Elin Jensen og havde i mange år adresse på Karupvej 28. I 1970’erne flyttede virksomheden til Kongelundsvej 293, hvor der blev lavet en flot udstilling af badeværelser. 1. januar 1976 overtog Mette og Tonny Jensen, ændrede navn til Tonny Jensen VVS og flyttede samtidig adressen til Kongelundsvej i Tårnby. I 2000 blev pladsen på Kongelundsvej for trang og virksomheden flyttede i nyt stort hus på Kirstinehøj 43.

”De grønne installatører på Amager”

I 1997 indgik både Tonny Jensen VVS og Amager Sanitetsservice et samarbejde med 6 andre VVS-firmaer under navnet “De grønne VVS installatører på Amager”. Et samarbejde og tiltag som vi har sat stor pris på igennem årene, og som samme år modtog “Årets erhvervspris”.

Med i Bedre Bad samarbejdet

I 2001 indgik vi i Bedre Bad – et landsdækkende samarbejde mellem vvs-installatører. Bedre Bad står for godt håndværk, høj kvalitet, service og rådgivning. I dag er mere end 50 firmaer over hele landet med i Bedre Bad samarbejdet.

Ny kloakafdeling

I 2004 introducerede vi vores kloakafdeling med gravemaskiner, lastbiler, måler- og skyderudstyr samt uddannet personale til at projektere og udføre alle former for kloakarbejder.

Firmasammenlægning – optimeret service

Oktober 2009 var skæringsdatoen hvor 2 gode virksomheder blev til én – Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS, med det primære mål at service vores kunder på den bedste og mest effektive vis.

I december 2011 blev Lyborg VVS en del af Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS A/S. Lyborg VVS startet i 1968, hvor firmaet blev grundlagt af Freddie Lyborg. I 2005 overtog Annemette og Claus Lyborg VVS firmaet.

 

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe dig med både akutte opståede problemer, planlagte renoveringer og serviceopgaver. Kontakt Amager Sanitetsservice og Tonny Jensen VVS i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe!

Skriv til os

+45 32 50 56 00